De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start!

Speciale Dansschool Bolero doet ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne om extra geld binnen te krijgen voor de activiteiten van Bolero.

Geef onze Dansschool uw stem(men) als u lid bent van de Rabobank Oss/Bernheze via de Rabobank Clubkas Campagne. Houd u brievenbus in de gaten voor uw stemcode.

Bent u nog geen lid van Rabobank Oss/Bernheze en heeft u daar wel een rekening lopen, wordt dan gratis lid via deze link https://www.rabobank.nl/lokale-bank/oss-bernheze/uw-lidmaatschap/

Wat houdt de Rabobank Clubkas Campagne in?
Rabobank Oss/Bernheze stelt dit jaar € 300.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Oss Bernheze hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. De stemmen van de leden zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt. Leden van Rabobank Oss Bernheze mogen van 9 oktober tot en met 23 oktober hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s).

Meer informatie over de Clubkas Campagne https://www.rabobank.nl/lokale-bank/oss-bernheze/rabobank-clubkas-campagne