Diploma-uitreiking bij Speciale Dansschool Bolero

Woensdag 24 mei was het dan zover.  Alle cursisten kregen hun diploma. De Berchplaets in Berghem was er klaar voor.  Om 19.15 uur ging de zaal open. Ook nu zag alles er weer feestelijk uit en was de feestcommissie druk bezig met alle lekkere hapjes klaar te maken.

Ondanks dat alle cursisten al wisten dat ze een diploma zouden krijgen,  was de spanning toch wel aanwezig. Ook deze keer kwamen de cursisten niet alleen! Ondanks dat Ajax moest voetballen, waren er toch veel ouders, broers en zussen, familie, vrienden en groepsleiding meegekomen.

Er mocht gedanst worden. Iedereen was in de gelegenheid om met de beentjes op de vloer te komen. Cursisten, vrijwilligers en de aanwezige gasten maakten daar volop gebruik van. Tussen de diploma-uitreikingen door werd het publiek verrast met optredens van Danny Robben.

Ook kregen 3 vrijwilligers een speldje en bloemen als dank voor hun tienjarige inzet voor Bolero.

Het was weer een geweldige avond met vele diploma’s, foto’s, zang en dans. Zelfs tegen het einde van de avond zat de sfeer er nog goed in.

De avond was weer goed verzorgd door de feestcommissie, de vrijwilligers van SD Bolero en het personeel van de Berchplaets.  En niet te vergeten het bestuur dat het hele jaar druk in de weer is, om het gehele programma van het begin tot het einde weer goed te laten verlopen. Chapeau!

Voor foto’s klikt u hier