Diploma-uitreiking en afsluiting dansseizoen 2023-2024

Op 29 mei liep het langzaamaan vol in de Berchplaets te Berghem. Een spannende avond voor al onze cursisten. Wat heeft de jury als beoordeling gegeven? Het blijft spannend, ondanks het diploma wat men vanavond deze avond zou krijgen. In het gezelschap van ouders, broers, zussen, begeleiders, medebewoners, kreeg men het diploma uitgereikt. De cursisten kregen groep voor groep allemaal hun diploma en een cadeautje.

Tussen de groepen door werd er volop gedanst op de liederen die gezongen werden door Heidi en Jeroen. Dat is altijd een feestje!

Nadat iedereen zijn diploma had gekregen, werden er ook nog vrijwilligers in het zonnetje gezet voor hun 10, 20 en zelfs 25 jarig jubileum als vrijwilliger bij onze dansschool. Gerdie en Mariëlle werden bedankt voor hun inzet in de feestcommissie in de laatste jaren. Zij hebben het stokje overgedragen.

Alle vrijwilligers werden bedankt voor al hun inzet van het afgelopen jaar, middels een mooie witte roos die men mocht ontvangen. Op 25 mei werden zij verwend met een heerlijke lunch bij ’t Venster in Vinkel.

Het bestuur wenst iedereen een mooie zomervakantie toe. Wij hopen jullie weer te zien bij de opening in september van het nieuwe dansseizoen 2024-2025.

Klik hier voor de foto’s.