Diploma-uitreiking en afsluiting dansseizoen

Op 25 mei zijn de cursisten, vrijwilligers en verdere belangstellenden naar de Berchplaets in Berghem gekomen voor de diploma-uitreiking en de feestelijke afsluiting van het dansseizoen. De eerste gasten waren al vroeg aanwezig en de zaal vulde zich langzaamaan met alle feestelijke geklede cursisten en hun familie en kennissen terwijl Deejay Christo gezellige muziek liet klinken. De cursisten kregen groep voor groep allemaal hun diploma en een cadeautje.

Na de uitreiking aan groep één werden een aantal trouwe vrijwilligers gehuldigd:
Een zilveren speldje was er voor Thea Holterman welke 10 jaar vrijwilligster was. Gouden speldjes waren er voor: Wilma van Boxtel (20 jr), Trudie v.d. Akker en Hannie Noordveld (22 jr) en voor Ebelina v.d. Poel, Rie-Jeanne v.d. Heuvel, Ria van Erp en Nelly van Erp, allen 21 jaar. Daarnaast kreeg Jorgen van Peufflik eindelijk zijn bedankje voor het tijdelijk waarnemen als dansleraar na het vertrek van Jan.

Daarna was groep twee aan de beurt om hun diploma in ontvangst te nemen en mochten we genieten van een geweldig gastoptreden van het danspaar Christan en Eddie. Aansluitend daarna kwamen alle cursisten en vrijwilligers op de vloer voor twee demodansen gevolgd door een pauze met vrij dansen.

Na deze break kreeg groep drie hun diploma met het cadeautje en volgde een tweede optreden van Christan en Eddie. Op uitnodiging van Nelly kwamen alle gasten op de vloer om samen de tovercirkel te dansen en daarna kon er vrij worden gedanst. De Deejay maakte er met zijn vrolijke dansmuziek een waar feestje van, compleet met polonaise.

Er werd nog even tijd gemaakt voor het bedanken van Christan en Eddie en alle vrijwilligers, medewerkers van de Berchplaets en de Deejay waarna het feestje verder ging tot het tijd werd om naar huis te gaan.