Diploma-uitreiking 2019

Woensdag 29 mei was het dan zover.  Alle cursisten kregen hun diploma. De Berchplaets in Berghem was er klaar voor.  Om 19.15 uur ging de zaal open. Ook nu zag alles er weer feestelijk uit en was de feestcommissie druk bezig met lekkere hapjes klaar te maken.

Het is altijd spannend om je diploma te krijgen. Daarom kwamen ook deze keer de cursisten niet alleen! Ze werden vergezeld van hun ouders, broers en zussen, familie, vrienden en groepsleiding.

Cursisten, vrijwilligers en de aanwezige gasten gingen bijna allemaal met de beentjes op de vloer. Na de diploma-uitreikingen werd het publiek verrast met meet optreden van Laura Ross.

Nellie en Ries werden verrast met een speldje en bloemen als dank voor hun jarenlange inzet voor Bolero.

Het was weer een geweldige avond met vele diploma’s, foto’s, zang en dans. Zelfs tegen het einde van de avond zat de sfeer er nog goed in.

De avond was weer goed verzorgd door de feestcommissie, de vrijwilligers van SD Bolero en het personeel van de Berchplaets. En niet te vergeten het bestuur dat het hele jaar druk in de weer is, om het gehele programma van het begin tot het einde weer goed te laten verlopen. Chapeau!

Voor de foto’s klik hier