Inclusive Dance Tiel 2024

Stichting Inclusive Dance NL Tiel organiseerde op zaterdag 9 maart voor de 7e keer een dansdag voor iedereen met een handicap. Deze dag stond in het teken van dans, leren, plezier en ontmoeten, bestaande uit de diverse workshops voor iedereen met of zonder een handicap.  Of je nu doof/slechthorend, in een rolstoel zit, blind/slechtziend of een lichamelijke of psychische beperking hebt, iedereen kon mee doen.

Ook wij gingen met enkele cursisten en vrijwilligers met de bus richting Tiel. Om 9 uur vertrek vanaf de Hille, zodat we op tijd in Tiel zouden zijn. Voor sommige onder ons wat dit nieuw, andere hebben al diverse keren deelgenomen aan deze dag. Na een hartelijk welkomstwoord van Jan werd er ook stil gestaan bij het verlies van Trudy. Daarna konden de workshops van start gaan.

Op deze dag hebben we ook onze nieuwe shirts kunnen tonen. Wat heeft een ieder genoten en wat hebben onze deelnemende cursisten en vrijwilligers weer veel geleerd en leuke mensen ontmoet.  Van een heel bijzondere vorm van dans, tot een lekker swingende samba of een opbeurende street dance.  Het was een dag met een lach en een traan, een dag om met veel plezier op terug te kijken. Rond de klok van 16 uur stond de buschauffeuse weer op ons te wachten.

We kijken terug op een mooie en geslaagde dag!

Klik hier voor de foto’s.