Landelijke Dansdag 2019

Op 16 november a.s. organiseert onze dansschool de Landelijke dansdag voor mensen met een verstandelijke beperking, welke cursist zijn bij een Speciale Dansschool. Een klein aantal van de cursisten heeft naast een verstandelijke- ook een meervoudige beperking. Op deze dag verwachten wij een tiental scholen uit heel het land. Deze dag staat in het teken van korte demonstraties van de deelnemende dansscholen, afgewisseld met vrij dansen. Het ontmoeten van andere mensen met een beperking is ook een belangrijk aspect van deze dag. Verder kunnen de deelnemers zich laten schminken of een karikatuur laten tekenen.

De Landelijke dansdag wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van o.a. #DirkKuytFoundation #HandicapNl #Fondsgehandicaptensport  #Fundatiesobbe #RaboClubSupport en #GemeenteOss. Deze jaarlijks terugkerende Landelijke dansdag wordt al 27 jaar georganiseerd waarbij telkens een andere dansschool tekent voor de organisatie.

Een aantal scholen heeft zich reeds ingeschreven voor de dansdag maar aanmelding is nog mogelijk tot uiterlijk 15 september. Informatie hierover kun je aanvragen via het contactadres op  onze website.