Rabo ClubSupport 2022

Dansschool Bolero doet ook dit jaar weer mee met de Rabo ClubSupport Actie.  Vorig jaar mochten wij al een mooi bedrag ontvangen voor nieuwe shirts maar dit was nog niet toereikend voor de aanschaf. Daarom doen we dit jaar nogmaals mee voor dit doel in de hoop dat we dan voldoende hebben om tot aanschaf over te kunnen gaan.

Als jij, net als Bolero bankiert bij Rabobank Oss Bernheze en daar lid van bent kun je ons steunen door het uitbrengen van je stem.

Je kunt stemmen van 5 tot 27 september 2022.

Dit doe je door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank; via ‘service’, ‘Zelf regelen’, ‘Algemeen’ ga je  vervolgens naar ‘Lidmaatschap’ waarna je kunt klikken op Rabo ClubSupport en je jouw stemmen kunt uitbrengen. Het wijst zich dan vanzelf op hoeveel clubs je mag stemmen en het aantal stemmen wat je mag uitbrengen.

Je vindt Bolero onder de naam: Speciale Dansschool Bolero. Door jouw stem aan ons te geven, help je ons om nieuwe shirts te kunnen aanschaffen.

Het zou fantastisch zijn wanneer jij en ook je familie en vrienden hun stem uitbrengen op onze dansschool. Breng ook hen dus op de hoogte van deze actie en vraag ze om Bolero te steunen.