Sinterklaasje kom maar binnen……

Woensdagavond 30 november werd er meteen aan het begin van de avond al volop gedanst, gezongen en gelachen. Menig cursist vond het toch wel spannend dat Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek kwam bij SD Bolero.

We werden allemaal op de dansvloer geroepen voor een dansje en opeens kwam Sinterklaas met zijn Pieten binnengelopen. Dat was feesten, roepen naar Sinterklaas en de Pieten, handen schudden, welkom heten en de Hille stond op zijn kop. Het was een groot feest met de Pieten op de vloer, terwijl Sinterklaas iedereen in de zaal de hand ging schudden.

Na een mooi welkomstwoord van Nelly, nam de Sint plaats op zijn stoel en kwam het grote boek tevoorschijn. Alle cursisten werden per groep naar voren geroepen, soms alleen, soms met zijn tweetjes of een groepje. Er werd wat gekletst en gelachen met Sinterklaas, maar er werd ook voor hem gezongen.

Tussendoor werd er volop gedanst, met zelfs Sinterklaas op de vloer. Ook de Pieten waren de hele avond met de beentjes op vloer en probeerde alle dansen mee te doen.

Nadat iedereen bij Sinterklaas was geweest, mocht men het cadeautje uitpakken. Met blijde gezichten ging een ieder rond de klok van 22 uur naar huis toe.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest!

Tot volgend jaar!