Speciale Dansschool Bolero danst af

Op 17 mei was het afdansen in zaal de Berchplaets in Berghem. Om 18.45 uur ging de zaal open. Deze zag er weer feestelijk uit en de feestcommissie was al druk in de weer met het klaarmaken van de lekkere hapjes. Op zo’n avond als deze, mag er ook gesnoept en wat lekkers gegeten worden. Het bestuur was druk met de puntjes op de i te zetten.  Zo langzamerhand kwamen de cursisten binnen gelopen. Wat een spanning en wat was eenieder weer mooi gekleed.

De cursisten kwamen niet alleen! Er waren ontzettend veel fans meegekomen, van ouders, tot opa’s en oma’s, broers en zussen, vrienden en begeleiders.

Voor aanvang van het afdansen was er de gelegenheid om even in te dansen. De cursisten wilden even de beentjes warm laten lopen. Dat ging goed, de vloer was in een mum van tijd vol met dansende paren. Wat een genot om te zien. En toen…..was het 19.30 en werden de 1e dansparen afgeroepen om te laten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hadden. Wat ging het goed, wat dansten ze toch mooi. Nadat er 6 dansen gedanst waren, was het weer tijd voor andere cursisten met partner.  Tussendoor was het tijd om vrij te dansen en om 22.00 uur kreeg een ieder te horen dat ze geslaagd waren. De jury had zijn best weer gedaan.  Iedereen ging weer met een grote glimlach op het gezicht naar huis toe. Op naar de 24e voor de diploma-uitreiking!

De avond was weer goed verzorgd door de vrijwilligers van de Berchplaets en de feestcommissie van SD Bolero.

Voor foto’s klikt u hier