Speciale dansschool Bolero zoekt vrijwilligers

Speciale dansschool Bolero is een dansschool voor mensen met een verstandelijke beperking in Oss en omstreken.

Dansen is leuk, gezond en gezellig! Dat vinden ook veel mensen met een verstandelijke beperking. Maar als je wilt leren dansen, dan blijkt dat het voor mensen met een verstandelijke beperking vaak moeilijk is om danslessen te volgen op een reguliere dansschool. Het tempo ligt vrij hoog en er is niet genoeg mankracht om de nodige extra aandacht aan het individu te schenken. Daarom is al in 1990 de Speciale Dansschool Bolero opgericht. Hier worden, met behulp van een ervaren danslerarenkoppel en enthousiaste vrijwilligers, op een leuke en professionele manier danslessen gegeven aan mensen met een verstandelijke beperking.

Op dit moment zijn wij op zoek naar mannelijke danspartners of vrouwen die als heer kunnen dansen en die de verstandelijk gehandicapte medemens een warm hart toedragen en daadwerkelijk hun steentje willen bijdragen. Kennis van dansen strekt tot aanbeveling maar je hoeft echt geen topdanser te zijn om mee te kunnen doen. Natuurlijk is vrijwilligerswerk niet vrijblijvend en wordt er het nodige van je verwacht.
Buiten de danslessen om, die iedere woensdagavond plaatvinden, zijn er diverse feestavonden, waar volop gedanst kan worden en 1x per jaar is er een landelijke dansdag.

Geïnteresseerd geraakt?

Neem dan contact op met het secretariaat , via onze website www.sdbolero.nl Hier kunt u het contactformulier invullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Mocht u overige vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze voorzitter Nelly van Erp 0412-643263. Tevens bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens onze inschrijfavond op 30 augustus 2017 in wijkcentrum De Hille, Looveltlaan 25, Oss. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur.