Sponsoring

Sponsoren Landelijke Dansdag 2019

De Landelijke dansdag wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van o.a. #DirkKuytFoundation #HandicapNl #Fondsgehandicaptensport  #Fundatiesobbe #RaboClubSupport en #GemeenteOss. Deze jaarlijks terugkerende Landelijke dansdag wordt al 27 jaar georganiseerd waarbij telkens een andere dansschool tekent voor de organisatie.

SUPERLEUKE SPONSORACTIE DOOR RESTARIA USSEN

sponsoractie restaria ussen bolero 25j

Elke week is er een verrassing voor de cursisten van Bolero ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan. Dankzij een superleuke sponsoractie van Restaria Ussen werden onze cursisten in de pauze van de dansles van 9 maart getrakteerd op een heerlijke hapjes!

SPONSOREN JUBILEUMACTIVITEITEN BOLERO 2015 – 2016

De jubileumactiviteiten t.g.v. 25 jaar SD Bolero worden mede mogelijk gemaakt door:

BlinQ  
Kiwanis_sponsor_Bolero_Oss Inforit_sponsor_Bolero_Oss
Berchplaets_sponsor_Bolero_Oss Rabobank_sponsor_Bolero_Oss
Jumbo_sponsor_Bolero_Oss Looman_sponsor_Bolero_Oss
De_Hille_sponsor_Bolero_Oss De_Smartlappers_Oss_sponsor_BoleroDe Smartlappers, Oss
Danny_Robben_sponsor_Bolero
Zanger Danny Robben

Dr. Ariënsstichting

Stichting Integratie Gehandicapten in de Maatschappij

NIEUWE PRINTER VOOR SECRETARIAAT BOLERO

Wat zijn we blij we met de nieuwe printer voor het secretariaat van SD Bolero, gesponsord door Inforit uit Oss! Dit mooie gebaar is op zijn minst een vermelding op deze website waard.

SPONSORING DOOR DE BERCHPLAETS

image002

Ook in 2014 heeft de afdansavond en de diploma-uitreiking van Bolero plaats gevonden in
De Berchplaets in Berghem. Mede vanwege de inzet en betrokkenheid van de medewerkers van De Berchplaets zijn wij hier graag te gast!
Dankbaar zijn wij de beheerstichting Berchplaets voor de sponsoring in de kosten van het podium en Van Dijk Horeca voor de bijdrage in de kosten van de zaalhuur!

LEUKE SPONSORACTIE VAN JUMBO OSS!

Voor het Sinterklaasfeest op 4 december heeft Jumbo Oss ons getrakteerd op heerlijke sinterklaas-petitfours! Cursisten, vrijwilligers maar ook Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten hebben ervan gesmuld dus: nogmaals bedankt Jumbo!

WORDT ‘VRIEND’ VAN SD BOLERO!

Als je van mening bent dat Speciale Dansschool Bolero waardevol werk doet en ons daarbij graag een steuntje in de rug zou willen geven kun je ‘vriend’ van Bolero worden.

Onze stichting is afhankelijk van gemeentelijke subsidie, sponsoring en bovenal de inzet van vrijwilligers. Al voor een klein bedrag per dansseizoen draag je bij aan het plezier van onze cursisten. Graag verwelkomen wij jou als ‘vriend’ van Bolero!

Wilt je meer informatie? Neem dan contact op met ons secretariaat of stuur een mail.

NIEUWE POLOSHIRTS VOOR SD BOLERO

Mede dankzij een donatie van de Rabobank Oss e.o. konden er nieuwe poloshirts worden aangeschaft voor alle cursisten en vrijwilligers van SD Bolero.

Nieuwe shirts omdat we natuurlijk trots zijn op ons nieuwe logo, ontworpen door Circa Twee in Oss.

Van Gaal reclame in Oss zorgde ervoor dat de shirts mooi op tijd klaar waren voor ons optreden op de nationale dansdag in Veghel.

OPTREDEN DANNY ROBBEN TIJDENS DIPLOMA-UITREIKING

Tijdens de diploma-uitreiking in 2013 en 2014 heeft Danny Robben, zanger van het Hollandse lied, geheel belangeloos opgetreden voor onze cursisten, familie, vrienden en vrijwilligers van Speciale Dansschool Bolero! Het werd mede dankzij Danny, een super gezellige avond!

www.dannyrobben.nl

BEDANKT INFORIT IN OSS!

logo Inforit

Wij zijn ontzettend blij met bedrijven die Bolero een warm hart toedragen en een steuntje in de rug willen geven. Inforit heeft naast een financiële bijdrage er ook voor gezorgd dat er in september 2014 een nieuwe printer werd geïnstalleerd op het secretariaat van SD Bolero. Bedankt Inforit in Oss, namens alle cursisten en vrijwilligers van Speciale Dansschool Bolero!

www.inforit.nl